Morkų, obuolių ir juodųjų serbentų sultys

Vienam litrui morkų, obuolių ir juodųjų serbentų sulčių MANA pagaminti sunaudojama 1,4 kg morkų, 0,33 kg obuolių ir 0,18 kg juodųjų serbentų.

Pagaminta iš išskirtinės kokybės morkų, rinktinių obuolių bei vitaminais turtingų juodųjų serbentų rūšių užaugintų Lietuvoje.

Energinė vertė 100 ml: 45 kcal/190 kJ. Beta-karotino ir vitamino C šaltinis.

Sudėtis: 70 % morkų sultys, 20 % obuolių sultys ir 10 % juodųjų serbentų sultys.

drop-gray
PAGAMINTOS NE
IŠ KONCENTRATO,
ŠALTAI SPAUSTOS


IŠ RŪPESTINGAI
ATRINKTŲ DARŽOVIŲ,
VAISIŲ IR UOGŲ


NEDĖTA CUKRAUS,
SALDIKLIŲ,
KONSERVANTŲ AR
KITOKIŲ PRIEDŲ