Obuolių ir juodųjų serbentų sultys

Vienam litrui obuolių ir juodųjų serbentų sulčių MANA pagaminti sunaudojama 1,6 kg obuolių ir 0,13 kg juodųjų serbentų.

Pagaminta iš rinktinių obuolių bei vitaminais turtingų serbentų rūšių užaugintų Lietuvoje.

Energinė vertė 100 ml: 50 kcal/214 kJ.

Vitamino C šaltinis.

Sudėtis: 93 % obuolių ir 7 % juodųjų serbentų sulčių.

Morkų, obuolių ir juodųjų serbentų sultys

Vienam litrui morkų, obuolių ir juodųjų serbentų sulčių MANA pagaminti sunaudojama 1,4 kg morkų, 0,33 kg obuolių ir 0,18 kg juodųjų serbentų.

Pagaminta iš išskirtinės kokybės morkų, rinktinių obuolių bei vitaminais turtingų juodųjų serbentų rūšių užaugintų Lietuvoje.

Energinė vertė 100 ml: 45 kcal/190 kJ. Beta-karotino ir vitamino C šaltinis.

Sudėtis: 70 % morkų, 20 % obuolių ir 10 % juodųjų serbentų sulčių.

Morkų ir obuolių sultys

Vienam litrui morkų ir obuolių sulčių MANA pagaminti sunaudojama 1,4 kg morkų ir 0,5 kg obuolių.

Pagaminta iš išskirtinės kokybės morkų ir rinktinių obuolių rūšių užaugintų Lietuvoje.

Energinė vertė 100 ml: 43 kcal/184 kJ.

Beta-karotino ir vitamino C šaltinis.

Sudėtis: 70 % morkų, 30 % obuolių sulčių.

Obuolių sultys

Vienam litrui obuolių sulčių MANA pagaminti sunaudojama 1,7 kg obuolių.

Pagaminta iš rinktinių obuolių rūšių užaugintų Lietuvoje.

Energinė vertė 100 ml: 50 kcal/212 kJ.

Vitamino C šaltinis.

Sudėtis: 100 % obuolių sultys.

drop-gray
PAGAMINTOS NE
IŠ KONCENTRATO,
ŠALTAI SPAUSTOS


IŠ RŪPESTINGAI
ATRINKTŲ DARŽOVIŲ,
VAISIŲ IR UOGŲ


NEDĖTA CUKRAUS,
SALDIKLIŲ,
KONSERVANTŲ AR
KITOKIŲ PRIEDŲ